17.Mai Meny

Forretter

Oksecarpaccio                                      kr.162.-

Tyttebæreddik,Holtefjellost

Carpaccio of beef

Lingonberry vinegar, local Parmesan

 

Gratinert sjøkrepshale                      kr.182.-

Ravioli, skalldyrsaus

Gratinated crayfishtail

Ravioli, shellfish sauce

 

Hovedretter

 

Andebryst og anderillette                kr.378.-

Balsamicosaus, pastinakk,

Røstipotet med ramsløk

Breast  and Rillette of Duck

Balsamic sauce,parsnip

Roesti potasse with wild garlic

 

Okse indrefilet                                       kr.358.-

Estragonsaus,røkt sellerirotpurè

persilleolje,Fondantpotet

Beef Tenderloin

Tarragon sauce, smoked celery purè

parsley oil,Fondant potato

 

Stekt Ørret                                               kr.338.-

Soyabakt pastinakk,Raita

Bakte småpoteter

Fried Trout

Baked parsnip,Raita

Baked small potatoes

 

Okseburger                                               kr.235.-

Egenprodusert burger 180g

Ost,bacon,coleslaw,aioli,Pommes Frites

Beef Burger

Homemade 180g,coleslaw

Cheese, bacon,aioli, Pommes Frites

 

Burger av høyrygg                                   kr.240.-

Grovmalt okseburger,chevre,aioli

tomatsalsa,rødløksmarmelade.Pommes Frites

Medium stekt

Burger of Chuck

Homemade burger,Chevre,aioli,

onion marmelade,tomatoe salza.Pommes Frites

Medium done

 

Vegetarburger                                           kr.214.-

Portobellosopp,mozzarella,persillepesto

Pommes Frites

Vegetarian Burger

Portobello,mozzarella,parsley pesto

Pommes Frites

 

Dessert

 

Sjokolademousse                                       kr.158.-

Chocolate mousse

 

Egenprodusert is og sorbet                    kr.148.-

Ice cream and Sherbet