Meny – Take Away

Forretter

Rakfisk                      198

Med rømme, rødløk, rødbeter og lefse

“Rakfisk” (fermented trout)

with sour cream, red onion, pickled roots, griddle cake Norwegian style

 

Røkt Andebryst           169

Tyttebærsirup, gulrotpurè og syltet kantarell

Smoked breast of Duck

Lingonberry syrup, carrot purè, pickled wild mushrooms

 

S.O.S                   148

Solbærssild & sennepssild fra Kledesholmen med ost & smør

S.O.S

Black currant & mustard herring from Kledesholmen, with cheese & butter

 

Hovedretter

 

Opsahlgårdens Juletallerken          389

Svineribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og poteter

Christmas plate

Pork rib, pork patty, pork sausage,

pickled cabbage, christmas sauce and potatoes

 

Andebryst                429

Apelsinsaus, rødkål med eple & mandelpotetpurè

Breast of Duck

Orange sauce, pickled red cabbage with apple &mashed potatoes

 

Okseburger          268

Egenprodusert burger 180g, ost, bacon, syltet rødløk, aoli, syltet agurk

tyttebærketchup, Brioche og friterte poteter

Beef burger

Brioche bread, Homemade burger (180 g), pickled red onion, aioli, pickles

cheese, bacon, lingonberry ketchup and fried potatoes

 

Dessert

 

Opsahlgårdens karamellpudding     134

Pisket krem, mandel krokan

Crème Caramel

Whipped cream, crunchy almond

 

Krydderkake            138

Sjokoladekrem & multer

Ginger bread cake        

Chocolate cream & cloudberries

 

Kaffegodt                 98

Småkaker

Christmas Cookies