MENY   

 

FORRETTER

 

Mixtartar        162,-       

Classic mixtartar with black pepper, red onion, capers and dijon

 

Ukens forrett        168,-

See this week`s special

 

Speketallerken          162,-

Aioli, hjemmelaget flatbrød og oliven

Cold cut mix plate

Aioli, homemade flatbread and olives

 

HOVEDRETTER

  

Okse indrefilet        345,-

Bernaise, fritert sellerirot, bakt sellerirotpure, frisk kålsalat

og fondantpotet

Beef tenderloin

Bernaise, deep fried selleri, selleri purè, fresh sallad

and fondant potatoe

 

Ukens kjøtt        358,-

See this week’s special

 

Fish and chips                                    232,-

Erter og tartarsaus

Fish and chips

Peas and tartarsauce

 

Ukens fisk        348,-

See this week`s special

 

Ferske reker                       258,-

Med brød og aioli

Fresh Shrimps

with homemade bread and aioli

 

Salat med Kylling, bakte beter og Chèvre    234,-

Hylleblomstvinaigrette, syltede rotfrukter, ølsirup

(kan serveres som vegetar)

Chickensalad with beat roots and Chèvre

Elderflower vinaigrette, beer sirup and pickled root vegetables

(can be served vegetarian)

 

Byggrynsrisotto med skogsopp     248,-  

Beteboller og hylleblomstvinaigrette

Barley groats risotto

Beats balls and elderflower vinaigrette

 

Steak sandwich                   262,-

Serveres med karamellisert rødløk, bacon, tomat,

røkt pepperrotkrem og Pommes Frites

Steak sandwich

Served with caramelized red onion, bacon, tomato

Smoked horseradish cream and fries

 

Okseburger        235,-

Egenprodusert burger 180 gr.

Ost, bacon, coleslaw, aioli og Pommes Frites

Beef burger

Homemade burger (180 g), coleslaw,

Cheese, bacon, aioli and French fries

 

DESSERT

 

Sjokoladefondant med salt karamell     156,-

Eplesorbèt

Chocolate fondant with salted caramel

Apple sherbet

 

Cremebrule                138,-

Med bær

crème brûlée

With berries

 

Ukens dessert        148,-

See this week`s special

 

Utvalg av oster        182,-

Spør din servitør

Selection of cheese

Ask your waiter