Kongsberg Bryggeri

Høsten 2011 fikk vi med oss Micke fra Stockholm med en genuin interesse for øl. Da blei det bygget opp et bredt utvalg med norske og utenlandske ølsorter. I 2014 startet vi et eget mikrobryggeri og valgte å kalle det Kongsberg Bryggeri. I juli 2015 fikk vi nok en tilvekst i form av  en Bryggeripub med 18 tappelinjer i tilknytning til bryggeriet. Her kan du få kjøpt smaksglass av ølet vårt. De fleste linjene har lokalt øl, men noen gjestelinjer er det som regel plass til. Under pandemien må vi desverre holde Bryggeripuben stengt da den har begrenset plass i forhold til en meters regelen.

Vi brygger 300 l øl av gangen og serverer det meste av produksjonen i egne lokaler. Men etterspørselen er stor, og noen fat har blitt solgt til anerkjente øl-puber rundt i Norge. Vi samarbeider noen ganger med litt større bryggerier, da for å kunne levere litt øl til butikker og andre puber.