Kjelleren var i 2001 ment å bli et tilskudd til restauranten. Da takhøyden ble gravet ut, raste det en steinvegg., noe som egentlig var ganske kritisk. Selvsagt skjedde dette en fredag ettermiddag. Restauranten var fullbooket og vi var veldig spente på om huset i det hele tatt ville stå…

Med gode håndverkere og hjelpere fikk vi støttet opp taket  – og alt gikk heldigvis bra. På denne måten oppsto Christians Kjeller, et lokale vi mente var perfekt for en pub med scene.

Det har vært mange flotte intimkonserter her opp i gjennom årene. Stemningen blir fort magisk i et trangt kjellerlokale.

I dag har kjellern et av norges beste utvalg av øl. Utvalget varierer ut i fra sesong og tilgjengelighet.

Vi har mye godt norsk øl, men også mye utenlandsk og da spesielt belgisk, selvsagt. 

Selv om vi prøver å få alle til å smake på øl, finnes også  et godt utvalg av alkoholfritt og annen alkoholholdig drikke.

Vi liker å kalle oss en Gastropub, da vi synes det er ganske passende. God mat i "Pubstil"